eigen kweek te koop

Omdat mijn cactus- en succulenten “liefde” steeds meer ruimte en tijd ging innemen verkoop ik nu “nakomelingen” van mijn grote en oude planten. In het voorjaar van 2020, als de planten uit de winterrust komen en weer aan de groei gaan, hoop ik weer veel jonge cactussen en succulenten te kunnen tonen in de Jordaan.

Eerste Leliedwarsstraat 2A in Amsterdam.

 U kunt er van uit gaan dat de door mij gekweekte cactussen en succulenten gezond zijn, en niet zijn behandeld met allerlei hulpstoffen om snelle groei te bevorderen. In mijn kas kunnen ze op natuurlijke wijze groeien. Veel planten groeien langzaam en hebben vele jaren nodig om “groot” te worden.

Voor een impressie van mijn winkeltje klik hier:

https://www.bijons.amsterdam/store/2a  

In het najaar gaan alle planten in mijn kas in “winterrust”. Ze krijgen geen water meer en de meeste soorten kunnen prima overleven bij temperaturen tot het vriespunt. 

Kijkje in mijn kas, zomer 2019:

img_2999

img_3169.jpg

img_3373.jpg

img_2868